full screen background image

Locuri de muncă în Spania, la cules căpșuni, pentru suceveni

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, Anca Capverde, doritorii trebuie să se grăbească, având la dispoziție 4 zile, până pe 12 decembrie, pentru a aplica la această ofertă. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.
Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Suceava, etajul I, camera 14, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

 

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza