full screen background image

Patinoarul artificial din Rădăuţi va fi deschis până la sfârşitul lunii februarie

Copiii, tinerii și adulții din municipiul Rădăuţi și din localitățile limitrofe, au ocazia să patineze și în această iarnă pe patinoarul artificial modern care a fost inaugurat, la sfârșitul lunii noiembrie, în piaţa centrală.
Consilierii locali au decis să schimbe destinaţia unei suprafeţe de 800 mp de teren din parcarea centrală a municipiului în patinoar artificial, până la sfârșitul lunii februarie 2017.

În Hotărârea de Consiliu Local, viceprimarul Bogdan Loghin specifică faptul că este necesară şi utilă amenajarea patinoarului care nu va afecta circulaţia rutieră din zona centrală a municipiului, fiind amenajat dor pe o jumătate din parcare.

În contractul de colaborare semnat între Primăria Rădăuţi şi proprietarul patinoarului, S.C. Bululuș SRL din Galați, se menționează că administratorul trebuie să asigure funcţionarea şi întreţinerea patinoarului pe cheltuială proprie, să permită accesul gratuit tinerilor câte trei ore pe zi după un calendar stabilit cu deliberativul local, programul de funcţionare să nu depăşească ora 22.00, să achite impozitul pe spectacole în condiţiile Legii 571/2003, privind Codul Fiscal, să nu subconcesioneze contractul, să nu subînchirieze terenul pus la dispoziţie şi să suporte cheltuielile cu apa, canalul şi energia electrică.

Şcolile au posibilitatea să desfăşoare orele de educaţie fizică şi sport pe patinoar.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar