full screen background image

Despre cărți și lectură, miercuri, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, alături de Clubul “Toastmasters”

Clubul “Toastmasters” Suceava împlinește trei ani de activitate, ocazie cu care pregătește o întâlnire a membrilor din Suceava, Rădăuți, Iași și Botoșani.

Miercuri, 7 decembrie orele 19:00, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, se va vorbi despre cărți, despre citit și ce înseamnă lectura pentru fiecare.

Întâlnirea din seara de 7 decembrie nu ar fi fost posibilă fără colaborarea Consiliului Județean Suceava și a Muzeului Bucovinei.

“Cărţile sunt cei mai tăcuţi şi constanţi prieteni; sunt cei mai accesibili şi înţelepţi consilieri, şi cei mai răbdători profesori.” – Charles William Eliot.

Lectura lor, un obicei minunat și de dorit, ne ajută:
– să ne sporim inteligența, cunoașterea și disciplina,
– sa ne dezvoltăm imaginația, creativitatea și intuiția,
– să ne lărgim vocabularul și implicit să ne creștem potențialul de exprimare fluentă și relevantă a ceea ce dorim să transmitem,
– să ne înbunătățim memoria și să facem cunoștință cu alte culturi de pe mapamond,
– să găsim soluții la problemele cu care ne confruntăm zi de zi, și,  nu în ultimul rând, să ne relaxăm în cel mai util mod.

“A citi o carte este unul dintre cele mai minunate cadouri pe care ți le poți oferi în această lume aflată într-o mișcare frenetică”, transmite invitaților Gina Agape, PR al evenimentului.

VIVA FM Rădăuți este partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

Untitled-6 FM Rădăuţi

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar