full screen background image

5 persoane reţinute, după ce au tâlhărit un bătrân din Fîntînele

Poliţiştii au continuat cercetările în cazul tâlhăriei comise, de autori necunoscuți, pe 3 decembrie, asupra unui bărbat, de 74 de ani, din comuna Fîntînele.

Astfel, luni, s-a reușit identificarea autorilor ca fiind patru tineri, cu vârste între 18 şi 25 de ani, toți din orașul Liteni, precum şi a unui complice la comiterea infracţiunii, un localnic, de 26 de ani, care a asigurat transportul cu autoturismul a autorilor, spre şi dinspre locul comiterii faptei.

Astfel, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Suceava, polițiștii Serviciului Investigații Criminale și ai Poliției orașului Liteni, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat patru percheziţii la domiciliile suspecților, ocazie cu care s-a recuperat prejudiciul în proporţie de 60%, au fost ridicate alte mijloace materiale de probă și indisponibilizat autoturismul folosit la comiterea faptei.

Cei 5 suspecţi a fost reţinuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, marţi, să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar