full screen background image

Viva FM a ieșit în stradă, de Ziua Națională a României!

Echipa Viva FM a sărbătorit Ziua Națională a României în stradă, alături de suceveni!

Deseori, prinși în grijile cotidiene, uităm că „acasă” este cel mai frumos sentiment din lume, unul pe care îl luam cu noi oriunde am pleca. Realizatorii de programe radio, jurnaliștii, oamenii de marketing s-au întâlnit cu ascultătorii, cu actorii din Teatrul ”Matei Vișniec”, profesori USV, copii, studenți, pensionari – am împărțit stegulețe și gânduri pozitive.

Ne mândrim că suntem români, dar parcă această zi ne face mai speciali. Ne-am dorit să strigăm mai tare că suntem români, am vrea să spunem mai des ” La mulți ani, române!”

Ne-am dori mai multe ocazii de sărbătoare în care să ne întâlnim ascultătorii, în care să putem interacționa, pentru a ne cunoaște mai bine. Nu credem că ar fi fost temperaturi care să țină sucevenii în casă pe 1 decembrie și echipa Viva Fm în studio.

Bucuria copiilor, în primul rând, și apoi a părinților la primirea stegulețelor oferite de echipa Viva FM spune totul despre cum Ziua Națională reprezintă un motiv de mândrie și un prilej care să ne aducă, o dată în plus, sentimentul de unitate, atât de important pentru orice patrie glorioasă.

Asta am făcut şi pe frecvențele Viva, prin muzică artiştilor mari: Angela Similea, Laura Stoica, Corina Chiriac, Compact, Luigi Ionescu, Dan Spătaru sau Gheorghe Dinică.

Vă dorim în continuare un decembrie de poveste și vă așteptăm pe frecvențe! La mulți ani, suceveni!

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar