full screen background image

Activităţi şi misiuni ale jandarmilor, prilejuite de Ziua Naţională a României

Joi, 1 decembrie, 90 de jandarmi împreună cu poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în zonele în care se desfăşoară manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României.

Totodată, în aceeaşi zi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava va participa cu 110 jandarmi la Ceremonialul militar şi religios pentru depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor din localităţile Suceava, Fălticeni, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi, precum şi la Parada militară ce va avea loc pe strada ,,Ştefan cel Mare” din Suceava şi prezentarea de tehnică specifică structurilor de securitate naţională, ordine şi siguranţă publică de pe esplanada Palatului Administrativ Suceava.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava recomandă participanţilor la manifestări să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

comments

comments




Leave a Reply

avatar