full screen background image

Avion cu o echipă de fotbal la bord, prăbușit în Columbia

Un avion care transporta o echipă de fotbal braziliană către finala unei competiții regionale din America Latină s-a prăbușit în timp ce se pregătea de aterizare pe Aeroportul Jose Maria Cordova din Rionegre, care deserveşte metropola Medellin din Columbia. La bord se aflau 81 de persoane, 72 de pasageri și 9 membri ai echipajului. Autoritățile spun că există supraviețuitori, iar presa locală scrie că șase persoane au fost duse până acum la spitalele din apropiere.

ACTUALIZARE 09.39: Presa columbiană scrie că unul dintre fundașii echipei de fotbal braziliene este printre supraviețuitori. Este vorba despre Alan Ruschel, fundașul lateral al echipei, care a fost transportat la cel mai apropiat spital pentru a primi îngrijiri medicale. Paramedicii au declarat că avea răni la cap, dar că era conștient și a întrebat de familia lui.

ACTUALIZARE 09.17: Presa columbiană scrie că este vorba despre șase supraviețuitori.

ACTUALIZARE 09.02: Potrivit unui comunicat oficial al aeroportului unde trebuia să aterizeze, piloţii au luat legătura cu turnul de control şi au raportat probleme electrice înainte de prăbuşire.

comments

comments


TAG


Leave a Reply

avatar