full screen background image

A fost lansat noul site al Ministerului Culturii

Noul site al Ministerului Culturii, disponibil la adresa cultura.ro, a fost lansat, ministrul Corina Șuteu declarând că această platformă reprezintă încă un pas în direcția transparenței administrative.

“Tocmai am lansat noul site al Ministerului Culturii, după mai bine de 10 ani în care n-a mai fost adus la zi ca design, platformă și interactivitate. Este încă un pas făcut în direcția transparenței administrative și a comunicării eficiente cu cetățenii interesați de cultură”, a scris Corina Șuteu, pe Facebook.

Ea a adăugat că unul din scopurile noului site este apropierea între administrație și artiști.

“Sperăm ca noua platformă online (realizată pro bono de ZITEC cu care colaborăm din luna iunie 2016) să fie un instrument cât mai util și mai plăcut care să apropie și mai mult administrația culturală de artiști, intelectuali și agenții culturali din România”, a afirmat ministrul.

Potrivit Corinei Șuteu, cei care au lucrat la noul site și-au dorit ca acesta să reflecte activitatea ministerului “pe teren”, să aibă o structură simplă și clară, să fie bine adaptat diverselor gadgeturi, să ofere o interfață de administrare prietenoasă, să descrie cât mai pe înțeles activitățile, să includă infografice, să dea o nouă identitate Ministerului Culturii, să fie actual și ușor de actualizat, să permită versiuni multilingve în viitor.

Site-ul a fost realizat voluntar de ZITEC (programare), Wanda Hutira (ilustrații, infografice), Adi Bulboacă (foto), Cărturești (consiliere), a precizat ministrul Culturii.

AGERPRE

comments

comments




Leave a Reply

avatar