full screen background image

Spectacol cu artiști locali, interpreți de muzică pop, rock și populară, la Patinoarul artificial din Rădăuți

Patinoarul artificial din Rădăuți s-a deschis de o saptămână, iar copiii rădăuțeni se bucură în fiecare zi de câteva ore de mișcare în aer liber.

Unii elevi, împreună cu profesorii de educație fizică, își desfășoară orele de sport pe gheață, într-un ambient plăcut.

Pentru aceștia intrarea este liberă și au la dispoziție patine pe care pot să le închirieze.

Sâmbătă, 26 noiembrie, pe patinoarul din Rădăuți se va desfășura un spectacol la care își vor da concursul artiști locali, interpreți de muzică pop, rock și populară.

Se vor acorda diplome de merit și diplome de excelență sportivilor valoroși ai Rădăuțiului, oferite pe fon muzical de vioară sau corn francez.

Copiii vor primi dulciuri și baloane coloate, iar pentru ei intrarea este liberă.

Cu această ocazie îi va fi acordată, post mortem, diploma de onoare sportivului rădăuțean Ștefan Tomovici, omul de numele căruia se leagă istoria hocheiului pe gheață din județul Suceava.

Înființată în anii 50, echipa de hochei de la Rădăuți a funcționat în cea mai mare parte a timpului cu jucătorii de la echipa de fotbal a orașului: Metalul Rădăuți. Echipa de hochei, dezvoltată inițial ca soluție pentru sezonul rece, a depășit-o curând pe cea de fotbal. Cea dintâi evoluând o perioadă și în prima ligă. Inițial, patinoarul echipei era amplasat vizavi de Biserica Romano-Catolică din localitate, apoi acesta a fost mutat în baza sportivă de la Grădina de Tir.

Evenimentul de mâine va începe la ora 17.00 și este organizat de profesorul Radu Munteanu și susținut de Primăria Rădăuți, Consiliul Local și un grup de oameni de afaceri.

 

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar