full screen background image

Trupa Les Elephants Bizarres vine astăzi în studioul Viva FM

Băieții de la Les Elephants Bizarres își lansează astăzi noul single, „Shivers”, iar cu această ocazie vin în studioul Viva FM unde o să povestească mai multe despre muzica lor și acestă nouă piesă. Le dăm întâlnire în acestă seară pe 105 FM și online pe vivafmiasi.ro, de la ora 18.00, în emisiunea Viva Flash cu Simona Popa.

Les Elephants Bizarres este o trupă românească ce adoptă stilul indie electro synthpop band, dar prestatiile trupei au fost considerate pe rând disco-punk, indie-rock, indie-pop, alternative, funk-rock.
La începuturile sale, în anul 2007, trupa avea doi membri, Mihai Marin (bass) and Stefan Matei (voce). În 2014 li s-a alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth / clape). Anul acesta, Bogdan Alexandrescu (tobe) a completat formula actuală a trupei.
Prima apariție a Les Elephants Bizarres a fost în toamna anului 2008, iar de atunci numărul prestațiilor live a crescut continuu, ei au cântat mai ales în cluburile din București.

În 2009 băieții de la ”Les Elephants Bizarres” au cantat în deschiderea mai multor concerte susținute în Capitala de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franța), Asleep In The Park (Austria), The Prostitutes (CZ).

Însă cele mai importante participări la concert a fost tot în 2009, când cei de la Les Elephants Bizarres cântat în deschiderea celui mai important festival din România, B’ESTFEST, pe aceeași scenă unde au performat Motorhead si Moby. Les Elephants Bizarres au participat și la Stufstock, Funk Rock Hotel și Underlondon.

Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numără „Hello! (says the Devil)”, apărută în 2010, folosită și în spotul publicitar al unui cunoscut brand de băuturi pe bază de cidru de mere, „Nu mă opri”(2014), ce depășește un milion de vizualizări pe Youtube, „Girls Gone Wild “(2015), fiind și prima piesă scrisă în componența actuală a formației și produsă de HaHaHa Productions,

În anul 2015 trupa a lansat al doilea lor album, „Zoologic”, care le-a adus și o mai mare popularitate. Les Elephants au fost invitați în cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri din țară, (Jazz In The Park – Cluj și ZileleBucurestiului), și au cântat în deschiderea a doi mari artiști: Billy Idol (Cluj) and James Blunt (Cluj). La scurt timp, branduri recunoscute la nivel mondial au ales să-și asocieze imaginea cu Les Elephants Bizarres.

În 2016 aduc pe piața românească piesa „Roșu Neon”, în care povestesc despre dragoste și „îndrăgostire”.

Vineri, 25 noiembrie, își lansează următorul single, Shivers, în stilul caracteristic al „elefanților bizari”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar