full screen background image

Despre evenimenul caritabil “Ajută un copil să înțeleagă lumea noastră”, cu Alexandra Rusu, psiholog şi terapeut în cadrul centrului “Help Autism”!

Am discutat la Viva Cafe despre evenimenul caritabil “Ajută un copil să înțeleagă lumea noastră”, care are loc pe data de 30 noiembrie, la Shopping City Suceava!

Alexandra Rusu, psiholog şi terapeut în cadrul centrului “Help Autism”, ne-a adus informații în studioul Viva Fm.

Pe 30 noiembrie, Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava tunde și aranjează gratuit pentru a aduna fonduri pentru terapia copiilor cu autism de la Asociatia Help Autism!

Oferă-le șansa să continue terapia!

Centrul „Help autism” Suceava oferă servicii terapeutice individualizate pentru recuperare şi dobândire de abilităţi care să permită integrarea minorilor în învăţământul de masă şi în societate.

Prin programul „Părinte pentru Părinte”, inițiat de Asociația Help Autism în anul 2013, părinții beneficiari ai asociației contribuie din fondurile strânse pentru terapia copiilor lor, la integrarea în programe de terapie gratuită a altor copii cu autism.

Evenimentul va avea loc în fața magazinului Pepco, între orele 11:00 – 19:00.

Clienții vor putea face donații toata luna decembrie. Urnele Asociației Help Autism vor fi amplasate pe linia caselor hipermarketului Carrefour și în salonul D’Anais din incinta Shopping City Suceava.

Ascultați mai jos interviul integral cu Alexandra Rusu, psiholog şi terapeut:

comments

comments




Leave a Reply

avatar