full screen background image

Urmărire la Măneuţi, pentru oprirea unei maşini în care poliţiştii de frontieră au găsit peste 15.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

La nivelul S.P.F Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat, miercuri, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul aparaturii din dotare, un autoturism de teren care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării, pe direcţia localităţii de frontieră Bilca.

Imediat, o echipă operativă a trecut în urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice și luminoase, reușindu-se oprirea mașinii pe raza localității Măneuți.

Șoferul a abandonat autoturismul și, profitând de configurația terenului și de întuneric, a fugit.

Autoturismul de teren, marca Mitsubishi Pajero, fără numere de înmatriculare, era plin cu ţigări, fapt pentru care a fost dus la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.693 de pachete cu ţigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 157.000 de lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizat, iar în continuare se efectuează cercetări, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar