full screen background image

Despre evenimentul de business “Wine Networking Event”, cu antreprenorul Marius Pîslariu, președinte al Junior Chamber International!

“Wine Networking Event” este un eveniment de business unde profesioniștii și oamenii de afaceri se întâlnesc și interacționează, pentru a lega relații de afaceri, a crea și a dezvolta oportunități de afaceri, a realiza un schimb de informații și a căuta potențiali parteneri de business.

Evenimentul va avea loc pe 25 noiembrie, începând cu ora 18:00, la restaurantul hotelului Bucovina.

În cadrul sesiunii de “Business 1 la 1” participanții pot schimba cărți de vizită pentru a găsi parteneri de viitor, pot socializa și obține informaţii foarte valoroase de la speakerii invitați.

Alături de Andrada și Călin a fost, în această dimineață, Marius Pîslariu, antreprenor, președinte JCI (Junior Chamber International), care ne-a vorbit despre importanța acestui eveniment pentru mediul de afaceri sucevean.

Invitat special al evenimentului va fi Laszlo Pacso, speaker, care va susține o sesiune de training: ”Succesul în afaceri în era digitală. O punte între SCOP, CONTACTE și OPORTUNITATE.”

Detalii despre înscrieri, mai multe informații despre eveniment sau detalii suplimentare despre proiect, aveți la adresa de email jcisuceava@gmail.com sau pe pagina facebook: https://www.facebook.com/JCISuceava.

Ascultați mai jos interviul integral, cu Marius Pîslariu, din cadrul emisiunii ”Dimineți Animate”:

comments

comments




Leave a Reply

avatar