full screen background image

Consilierii locali rădăuțeni se vor întruni, joi, în ședința lunii noiembrie

Consilierii locali rădăuțeni se vor întruni, joi, în ședința ordinară a lunii noiembrie.

Prioritatea o constituie stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017.

Aprobarea organizării Sărbătorilor de iarnă în municipiul Rădăuți este, de asemenea, printre subiectele de discuție ale ședinței de joi, după care consilierii vor dezbate un proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație publică deschisă a unui teren aflat în proprietatea municipiului, dar și aprobarea închirierii prin licitație publică a unui teren în suprafață de 25 mp aparținând Colegiului Tehnic din Rădăuți, în vederea amplasării unui chioșc de desfacere a unor produse de alimentație publică și papetărie.

Se află din nou pe ordinea de zi a ședinței două puncte care s-au discutat la o ședință anterioară, fiind retrimise la comisiile de specialitate pentru analiză.

Este vorba despre aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ”Proiectare și execuție – amenajare benzi de staționare și parcare pe străzile Eudoxiu Hurmuzachi, Calea Bucovinei și General Iacob Zadik” și un proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a obiectivului de investiții ”Amenajare benzi de staționare și parcare pe străzile Eudoxiu Hurmuzachi, Calea Bucovinei și General Iacob Zadik – proiectare și execuție”.

În aceeași ședință vor fi desemnați consilieri locali în Comisiile de Specialitate, Consiliile mixte, Consiliul Consultativ constituit la nivelul Unității Administrativ Teritoriale Rădăuți și în Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic din Rădăuți, pe locurile rămase vacante ca urmare a demisiei consilierului Traian Andronachi.

Unul dintre proiectele cele mai importante care se va discuta este cel privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2016.

La finalul ședinței, va fi supus spre dezbatere un proiect privind prelungirea contractelor de închiriere pentru spațiile cu altă destinație aflate în proprietatea municipiului Rădăuți și un număr de șapte adrese venite de la rădăuțenii care așteaptă să li se soluționeze anumite probleme.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar