full screen background image

Ovidiu Constantin Dron, fotograf: “Contează viziunea, experiența și modul în care privești lucrurile!”

Aparatul foto nu garantează poze frumoase și reușite. Felul în care gândești o fotografie, modul în care reușești vezi situațiile și interesul pentru detalii fac de cele mai multe ori, diferența. Fotograful – Ovidiu Constantin Dron ne-a explicat foarte bine ce implică pasiunea pentru fotografie:

Iulia Sîrghi: De ce aparate avem nevoie pentru poze profi?

”Contează în primul rând viziunea. Dacă sunteți la început de drum nu este necesar un aparat foarte scump, pentru că este nevoie să parcurgi anumiți pași pentru a avea un rezultat profesionist. Contează viziunea, experiența și modul în care privești lucrurile.”

Viva Fm se pregătește de sărbătoare, Ovidiu Constantin Dron a fost alături de noi cu mult profesionalism și a contribuit la imortalizarea unor amintiri de care sperăm să mai vorbim și peste 50 ani.

Pentru că niciodată munca în echipă nu poate exista fără coordonarea unui lider, sesiunea foto pentru Viva Fm a fost realizată și supravegheată de fotograful – Ovidiu Constantin Dron.

Când a început pasiunea lui Ovidiu pentru pentru fotografie şi cum s-a dezvoltat, ce înseamnă să ai talent şi să fii artist în domeniul fotografiei și care sunt lucrurile pe care ar trebui să cunoască un potenţial client despre domeniul foto atunci când abordează un fotograf, aflați în materialul de mai jos:

comments

comments




Leave a Reply

avatar