full screen background image

Douăzeci şi şase de răniţi, după ce un individ a incendiat o sucursală bancară din Australia

ouăzeci şi şase de persoane au fost rănite vineri în Australia, după ce un individ a incendiat o sucursală bancară, un martor spunând că a auzit o explozie puternică şi copii ţipând, relatează NDTV.

Poliţia a spus că un bărbat a intrat în sucursala băncii Commonwealth din suburbia asutraliană Springvale cu un lichid inflamabil. Potrivit unor informaţii neconfirmate încă, acesta s-a stropit cu acel lichid şi a început să ardă.

“A avut un fel de catalizator cu el. Un recipient, nu ştiu exact ce a avut. Şi cumva acel lichid inflamabil a ajuns în bancă”, a spus inspectorul de poliţie Jacqui Poida.

Motivul care a stat la baza acestui act nu este clar şi este prea devreme să se spună dacă el este de natură teroristă, potrivit poliţiei.

Paramedicii susţin că şase dintre cei răniţi se află în stare gravă. Unul dintre ei este suspectul, care se află în spital sub supravegherea poliţiei.

Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului, un responsabil spunând că uşile oficiului bancar erau închise când au ajuns.

“Focul ardea în clădire. Prin urmare, ei au intrat cu aparate de respirat şi furtunuri. A salvat 25 de persoane, acestea prezentând răni uşoare sau grave”, a spus el.

comments

comments




Leave a Reply

avatar