full screen background image

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fotbalistului Daniel Prodan va fi depus pe Arena Naţională

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a aprobat, joi, cererea familiei fostului internaţional Daniel Prodan de a depune sicriul pe Arena Naţională, au declarat reprezentanţi ai Primăriei pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a dezvăluit, joi, că familia lui Daniel Prodan, decedat miercuri din cauza unui infarct, va încerca să depună sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului internaţional la Arena Naţională. Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, solicitarea familiei.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, miercuri seară, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a jucat 54 de meciuri. Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului internaţional, care s-a stins din viaţă sub privirile soţiei sale, Licinia, la vârsta de doar 44 de ani. Este primul component al Generaţiei de Aur care se stinge din viaţă.

Daniel Prodan s-a născut la data de 23 martie 1972, la Satu Mare şi a evoluat pentru echipa naţională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 şi la Campionatul European de Fotbal din 1996. De asemenea, el este fratele mai mare al jucătorului Ciprian Prodan de la FC Olimpia Satu Mare. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obţinute la turneele finale din perioada 1990-2000 şi pentru întreaga activitate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar