full screen background image

Despre “Academia de Munte”, cu Nicoleta Loghin, vicepreședintele Asociației Ghizilor din Bucovina!

În prag de weekend, gândul ne stă la munte și la minunile lui!

Alături de matinalii Viva FM a fost Nicoleta Loghin, vicepreședintele Asociației Ghizilor din Bucovina.

“Academia de Munte” este o școală educativă, ajunsă la a VII-a ediție, care face parte din proiectul ”Ia A(l)titudine” și la care se poate înscrie orice persoană care iubește natura, considerându-se că toți cursanții au un nivel zero de pregătire, indiferent de experiența montana acumulată anterior.

Cursurile vor începe pe 22 noiembrie, la ora 18:00, la ”Universitatea Ștefan cel Mare”, Suceava, în sala E210, din corpul E.

Mai multe detalii despre cursuri si despre aplicatiile practice veți găsi în linkul următor: http://bucovinaguides.ro/cursuri/.

Cei dornici să înveţe tehnicile de supravieţuire, să descopere tainele munţilor, să se împrietenească cu natura, să se bucure de aventuri la înălţime, prin zăpadă, pe apă sau prin peşteri sunt așteptați de membrii din Asociația Ghizilor Din Bucovina în fiecare marți la cursuri!

O dată pe lună are loc o aplicaţie, adică o expediţie pe munte, de două zile (de regulă în weekend) pentru a pune în practică cunoştinţele teoretice acumulate la cursuri. Aplicaţiile se vor desfăşura în munţii Rarău, Ceahlău, Hăşmaş, Rodnei, Piatra Craiului.

Mai multe detalii ne-a dat Nicoleta Loghin, iar interviul îl puteți asculta mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar