full screen background image

Accident rutier pe Autostrada Soarelui: 22 de persoane au fost rănite după coliziunea a 17 mașini

Trafic blocat pe autostrada 2, la intrarea în Capitală, în urma unui accident rutier. 17 mașini s-au ciocnit pe sensul de mers către Constanța, iar alte patru pe celălalt sens. Din primele informații 22 persoane au fost rănite.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite, dar niciuna nu este în stare gravă.

“Este vorba de un accident pe ambele sensuri în zona Glina, 10 maşini pe sensul spre Constanţa, 7 pe sensul spre Bucureşti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmează să fie duse la spital sau sunt în curs să fie transportate la spitale. Din cele patru o singură persoană are factură la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice”, a declarat, marţi dimineaţă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs “din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”.

Reprezentanţii ISU au precizat că în accident au fost implicate 17 maşini, dintre care 10 pe sensul către Constanţa, iar şapte spre Capitală.

Mai multe ambulanțe de tip SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a oferi îngrijiri medicale persoanelor ce au fost rănite. Din primele informații, patru dintre aceastea vor fi transportate la spital, dar niciuna în stare gravă.

În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

comments

comments




Leave a Reply

avatar