full screen background image

Radio VIVA FM suţine campania “Dăruieşte poveşti”!

Biblioteca Bucovinei “I.G. Sbiera” Suceava, împreună cu Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, a demarat o campanie publică de strângere de cărţi în limba română (carte pentru copii: abecedare, cărţi de poveşti, basme etc.).

Cărţile urmează să fie donate pentru copiii români ce participă la cursurile școlilor speciale de limbă română din Londra și Atena.

Întrucât demersul este derulat în cadrul unui parteneriat cu Asociația “Romanian Women in UK”, cu sediul în Londra, Marea Britanie, trebuie remarcat faptul că, în paralel, se organizează şi la Londra o astfel de campanie publică, acolo urmând a se strânge cărţi în limba engleză donate pentru Suceava din partea comunității române și britanice.

Sucevenii care doresc să se implice în acest demers, pot preda cărţile pe care vor să le doneze la secretariatul bibliotecii judeţene sau la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul universităţii sucevene.

Campania va dura până la sfârşitul anului în curs, urmând ca, ulterior, cărţile donate să ajungă la copiii români care participă la cursurile școlilor speciale de limbă română din Londra și Atena.

Campania “Dăruieşte poveşti” este susținută de Radio VIVA FM!

 

doneaza

comments

comments




Leave a Reply

avatar