full screen background image

Spectacol caritabil cu “Brio Sonores”, Ansamblul „Kozaciok” şi saxofonistul Cătălin Creţu, la Casa de Cultură Suceava

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00, un concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei, concert intitulat „Mereu împreună schimbăm Destine”.

Spectacolul caritabil va fi susţinut de “Brio Sonores”, din Chişinău, câştigătorii ediţiei a IV-a a concursului „Românii au Talent”, în deschiderea cărora vor evolua Ansamblul „Kozaciok” din Bălcăuţi şi saxofonistul Cătălin Creţu.

Biletele la concertul caritabil de pe 14 noiembrie costă 30 de lei şi se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru detalii doritorii putând să sune la numărul de telefon 0744 109 109.

Evenimentul este organizat de Asociaţia ,,Mereu Împreună 2015″, cu sprijinul Destine Broker de Asigurare Reasigurare, brokerul cel mai performant la nivelul judeţului Suceava, sponsorul principal, la care s-au adăugat şi alţi parteneri.

Turneul Naţional ,,Mereu împreună schimbăm Destine”, cu sprijinul interpreţilor din Chişinău, Brio Sonores, patru voci unice, va fi un succes la Suceava, iar beneficiarii acestui eveniment sunt copiii orfani de la Podu Coşnei.

Iulia Ionela Dragu a mai adăugat că evenimentul ,,Mereu împreună schimbăm Destine” are menirea de a readuce zâmbete pe feţele copilaşilor orfani de la Podu Coşnei, „copii abandonați de care are grijă preotul Mihai Negrea, care în ciuda faptului că este grav bolnav şi dependent de un aparat de oxigen pe care îl poartă după dânsul, are grijă de copiii abandonați şi de mulţi bătrâni imobilizaţi la pat, cărora le trimite acasă mâncare caldă. Au multe lipsuri, dar prioritară este o centrală termică pe lemne, în momentul actual având o centrală improvizată”.

Părintele Mihai Negrea, cel care se îngrijeşte, din 2006, de Mănăstirea „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” – Podu Coşnei şi de copiii orfani şi copiii săraci, a devenit „peste noapte” tată pentru zeci de copii greu încercaţi de viaţă, fiind numit şi „părintele orfanilor”.

Pentru mai multe date legate de organizarea evenimentului caritabil de pe 14 noiembrie puteţi suna la numerele de telefon 0786.565470, 0742. 604749.

brio

comments

comments




Leave a Reply

avatar