full screen background image

Propunerea săptămânii 14-20 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DUA LIPA – Blow Your Mind

După ce a cucerit topurile cu “Be the one” și “Hotter then Hell”, Dua Lipa ne prezintă un nou single ce are potențial să ajungă la același nivel cu precedentele.
Blow Your Mind (Mwah)” este cel de-al cincilea single de pe albumul de debut al artistei britanice denumit simplu “Dua Lipa” și care va fi lansat pe 10 februarie 2017.
Piesa nu beneficiază momentan de un videoclip, dar cu siguranță o să-l vedem cât de curând.

  • IRINA RIMES – Iubirea Noastra Muta

”Iubirea noastră mută” este prima piesă din trilogia ”Iubiri Secrete”, pe care Irina Rimes a pregătit-o pentru fanii săi, compunând și scriind versuri ”din inimă”.
Muzica este despre emoție și sentimente.
Vă invit în universul meu printr-o trilogie muzicală unică, la care am scris și compus din inimă. (…) Eu mi-am pus sufletul pe hârtie. Ascultă trilogia mea care începe cu ”Iubirea noastră mută”. Lasă-l să știe”, a transmis artista publicului său.

 

  • PHARRELL WILLIAMS – Runnin’ (Hidden Figures Soundtrack)

Pharrell Williams a lansat o nouă piesă, intitulată “Runnin'”. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a filmului “Hidden Figures”, așteptat în cinematografe chiar de Crăciun.
Pelicula prezintă povestea reală a unui grup de femei afro-americane ce au contribuit la finalizarea cu succes a primei misiuni NASA în spațiu.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar