full screen background image

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, în direct la Radio VIVA FM Suceava, cu amănunte despre Expoziţia „Aurul şi argintul antic al României”!

Muzeul de Istorie Suceava va găzdui, în perioada 16 noiembrie – 29 ianuarie, o expoziţie excepţională, unică prin valoarea şi importanţa exponatelor.

Expoziţia, cu genericul „Aurul şi argintul antic al României”, prezintă publicului cca. 1000 dintre cele mai frumoase şi mai vechi obiecte realizate din aur şi argint descoperite pe teritoriul României.

Expoziţia este organizată de Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti în colaborare cu alte 31 de muzee din ţară, printre care şi Muzeul Bucovinei Suceava.

Cea mai mare parte a obiectelor prezentate în expoziţie au fost descoperite de către arheologi în timpul cercetărilor efectuate în situri de pe întregul teritoriu al României.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a fost în legătura directă la matinal și ne-a dat mai multe detalii despre expoziție! Ascultați interviul integral mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar