full screen background image

Peste 4.500 de locuinţe fără energie electrică, duminică seară

Duminică, în jurul orei 14:45, 2 autoturisme, în care se aflau în total 3 persoane, au rămas înzăpezite pe DJ291A, între localităţile Bănceşti şi Muşeniţa, unde pe o porţiune de aproximativ 150 de metri drumul era acoperit cu zăpadă viscolită. La faţa locului s-au deplasat două utilaje ale Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Muşeniţa, precum şi un autocamion cu 6 pompieri militari de la Garda de Intervenţie Siret. În aproximativ 30 de minute, maşinile au fost repuse într-o zonă sigură, iar persoanele salvate şi-au continuat drumul.

Niciun drum din judeţ nu a fost închis şi s-a circulat în condiţii de iarnă.

La ora 18:00, E-On a transmis un nou raport în care se anunţa că echipajele specializate interveneau în 10 localităţi afectate, pentru remedierea defecţiunilor. Una nealimentată total cu energie electrică (Costileva de Sus) şi 9 parţial (Siret, Bălcăuţi, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa, Molid, Buneşti, Liteni, Udeşti şi Vultureşti). La ora transmiterii raportului, erau înregistrate 59 de posturi de transformare nealimentate şi 4.516 consumatori nealimentaţi cu energie electrică.

“În continuare, echipajele structurilor implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă rămân mobilizate în teren în sprijinul populaţiei, pe timpul manifestării fenomenelor meteo periculoase.”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar