full screen background image

PSD Suceava pornește cu încredere campania electorală pentru alegerile parlamentare 2016

Organizația Județeană PSD Suceava pornește campania electorală pentru alegerile parlamentare 2016 “cu încrederea izvorâtă din realizările deosebite ale guvernării social-democrate conduse de Victor Ponta și cu optimismul determinat de un program de guvernare coerent bine fundamentat, capabil să facă simțită creșterea economică în buzunarul românilor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, prof. Alexandru Rădulescu.

“Candidații Partidului Social Democrat se prezintă în fața alegătorilor cu mesajul că o guvernare social-democrată oferă României șansa de a deveni un membru prosper al Uniunii Europene, o țară în care fiecare familie să trăiasca „Visul european” aici, acasă.

P.S.D. Suceava înţelege să ducă o campanie decentă lipsită de festivismul lansărilor electorale şi de abordări demagogice fără conţinut şi au ca demers electoral prezenţa permanentă în mijlocul comunităţii, printre oameni, pentru a demonstra că împreună putem îndrăzni să credem în România.”, a a mai spus Rădulescu.

comments

comments


TAG


Leave a Reply

avatar