full screen background image

Cu Daniela Bădăluță, director general Recrex România, despre seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS”!

Te-ai întrebat vreodată care este legătura dintre inteligența emoțională și leadership? Dar dintre inteligența emoțională, antreprenoriat și abilitatea de a reuși profesional?

Dacă ești managerul unei afaceri sau vrei să te dezvolți profesional, atunci Recrex si Bulrom te așteaptă la seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS” organizat de RECREX și BULROM Global Group.

Evenimentul va avea loc în data de 23 noiembrie 2016, între orele 17.00 – 21.00, în Sala Mare a Hotelului IMPERIUM din municipiul Suceava, și îi va aduce în fața dumneavoastră pe Prof. asoc. dr. psiholog Ion DUVAC și fondatorul BULROM Global Group (Bulgaria), Veselin Ivanov ATANASOV.

Am stat de vorbă în această dimineață cu Daniela Bădăluță, fondator, președinte grup și director general Recrex România, despre acest seminar, dedicat antreprenorilor, managerilor și tuturor celor care își doresc să se dezvolte personal și profesional.

La seminar veți afla:
– Ce este inteligența emoțională;
– Cum ne putem dezvolta inteligența emoțională;
– Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și LEADERSHIP;
– Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și ANTREPRENORIAT;
– Cum ne putem dezvolta spiritul antreprenorial și managerial prin inovație și risc asumat.

Înscrieri: inscrieri@recrex.net

ATENȚIE! Numărul de locuri este limitat!

Relații suplimentare: 0754 878 040
Persoană de contact: Mihaela TCACIUC

14890406_626720307514587_5664037216245744015_o

comments

comments




Leave a Reply

avatar