full screen background image

Un tânăr din Păltinoasa a lovit o femeie într-un bar, după care s-a urcat beat la volan şi a condus maşina, deşi nu avea permis

Secţia 10 Poliţie Rurală Păltinoasa a fost sesizată, miercuri, la ora 02.15, prin 112, de o tânără, de 21 de ani, din comuna Valea Moldovei, despre faptul că a fost agresată de un localnic, de 25 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un bar din localitate, pe fondul unor neînţelegeri și a faptului că agresorul se afla în stare avansată de ebrietate, victima a fost lovită de acesta.

Pe timpul cercetărilor, polițiștii au identificat în trafic și oprit, pentru control, autoturismul condus de agresor, care a declarat faptul că nu are asupra lui actele de identitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest.

Tânărul a refuzat, după care a fost condus la spital, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice pentru determinarea alcoolemiei, declarând faptul că a consumat circa 300 ml alcool, în intervalul orar 21.00-22.00.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” şi ”refuzul de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar