full screen background image

Ţigări de contrabandă cărate cu Dacia, confiscate de poliţiştii de frontieră din Izvoarele Sucevei

Miercuri, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate și la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei.

Astfel, în jurul orei 17.00, a fost identificat în trafic, pe comunicaţia Izvoarele Sucevei – Ghicea, un autoturism marca Dacia, despre care se deţineau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, lucrătorii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de Radu V, în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-au găsit, pe bancheta din spate, două colete ce conțineaude 1.950 de pachete cu țigări, marca Asima, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 21.450 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanei în cauză polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Izvoarele Sucevei, până la finalizarea cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar