full screen background image

Evenimentul sportiv “4×4 în Bucovina”, un nou succes printre iubitorii de off-road

Clubul Off – Road Rădăuți a organizat cea de a doua ediție a Evenimentului Sportiv ”4×4 în Bucovina”, care anul acesta s-a desfașurat sub o nouă formă și s-a întins pe durata a două zile, respectiv 5 şi 6 noiembrie 2016.

Președintele clubului, medicul Mihai Mateiciuc, și vicepreședintele, Lori Bujdei, au organizat o etapă frumoasă, interesantă și totodată grea, ce a adus la start cele mai bune echipaje de off road din Bucovina, dar și din țară.

Concursul din acest an a fost deschis tuturor iubitorilor de natură și off-road, atât posesorilor de auto 4×4 echipate și mai putin echipate, cât și celor care și-au dorit să urmarească evoluţia în teren a autovehiculelor.

Ca și la prima ediție, care s-a desfășurat anul trecut, anul acesta participanții s-au bucurat de trasee frumoase care le-au pus la încercare abilitățile off – roadistice, dar și de o atmosferă plăcută cu care organizatorii sunt obișnuiți de la alte competiții la care au participat.

Un sprijin deosebit l-au primit din partea Regiei Naționale a Pădurilor și a Ocoalelor Silvice din zonă, dar și din partea sponsorilor. Sâmbătă dimineață, mașinile au luat startul concursului de off-road, Bucovina. Două zile de coşmar, mai mult de 36 de ore petrecute efectiv în noroi şi apă, au epuizat piloţii şi copiloţii paricipanţi. Bucovina este una dintre zonele cu un potențial fabulos în ceea ce privește traseele unde se poate practica acest sport extrem. Munții fac posibilă trecerea dintr-o depresiune în alta, rețeaua bogată de drumuri forestiere, peisajul sălbatic și atrăgător, fac din aceste zone ”offroadlandul” oricărui împătimit.

Ediția din acest an a evenimentului sportiv ”4×4 în Bucovina” s-a aflat pe agenda multor iubitori de off-road care au promis că vor participa și la evenimentul cu numărul 3 de la Rădăuți, din anul 2017.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar