full screen background image

Oferte diverse pentru turiştii care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în Bucovina

Turiştii care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în Bucovina trebuie să se grăbească, dacă vor să mai prindă locuri la pensiunile bine cotate.

Patronii au anunțat că vor organiza, în funcție de posibilități, plimbări cu sănii trase de cai, tăierea porcului, sporturi de iarnă și de interior, jacuzzi sau piscină.

La o pensiune din Pojorâta cazarea cu pensiune completă + masă festivă costă 350 lei / noapte / persoană, pachetul minim fiind de 3 nopți pentru 1 – 16 persoane, iar o pensiune din Vatra Moldoviței propune cazare cu pensiune completă + masă festivă la 275 – 375 lei / noapte / persoană cu
pachet minim 4 nopți pentru până la 65 persoane.

O casă de vacanță din Mănăstirea Humorului are ca ofertă de revelion cazare cu 170 lei / noapte / persoană, pachet minim 3 nopți pentru grup de 10 persoane.

Administratorul unei pensiuni din Voroneț oferă cazare cu demipensiune + masă festivă la 625 lei / noapte / persoană, pachet minim 4 nopți pentru grup de 28 de persoane, în timp ce o pensiune din Câmpulung Moldovenesc are cazare cu pensiune completă + masă festivă la tariful de 498 lei / noapte / persoană, pachet minim 4 nopți până la 30 persoane.

Turiștii care vor ajunge la o pensiune din Șaru Dornei vor achita cazare cu pensiune completă + masă festivă 275 – 375 lei / noapte / persoană cu pachet minim 4 nopți pentru 1 – 30 persoane, iar cei care vor petrece finalul de an la un motel din Dorna Candrenilor doar cazare 100 lei / noapte / persoană cu pachet minim 3 nopți pentru 1 – 24 persoane.

Oferte mai exclusiviste sunt la o pensiune din Putna, cu cazare cu pensiune completă + masă festivă la 500 lei / noapte / persoană, pachet minim 3 nopți pentru 1 – 6 persoane și la alta din Mănăstirea Humorului cu 575 lei aceleași condiții.

comments

comments




Leave a Reply

avatar