full screen background image

Începând de săptămâna viitoare, senatorii vor lucra doar în comisii și în teritoriu

Senatorii vor lucra, începând de săptămâna viitoare și până la finalul actualei legislaturi, luni și marți în comisiile de specialitate, iar miercuri, joi și vineri în teritoriu, a anunțat vicepreședintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru.

“Am aprobat programul de lucru pentru această săptămână și pentru săptămâna viitoare. (…) Săptămâna viitoare va fi un program care înseamnă luni și marți lucru în comisii, miercuri, joi și vineri — în teritoriu. (…) În principiu, același program (va fi — n.r.) până la sfârșitul acestei legislaturi. Dacă apar chestiuni urgente, situații excepționale, se convoacă Biroul permanent și apoi plen. Altfel, în principiu, două zile pe săptămână — luni și marți — comisii de specialitate pentru că foarte multe au de lucru”, a declarat Chelaru, luni, la finalul ședinței Biroului permanent al Senatului.

Întrebat dacă, în afara acestei săptămâni, Senatul va avea programate și alte ședințe de plen, Ioan Chelaru a spus că există posibilitatea ca plenul de luni să fie “ultimul din această legislatură”.

AGERPRES

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza