full screen background image

A fost hotărâtă repartizarea forţelor de ordine în judeţ, pentru asigurarea pazei la secţiile de votare

Prefectul județului, Constantin Harasim, a emis ordinul privind repartizarea structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne organizate la nivelul județului Suceava, pentru asigurarea pazei la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava şi la secţiile de votare organizate pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților în anul 2016, în judeţul Suceava.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava asigură paza sediului Biroului Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava, situat în Palatul Administrativ .

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava asigură paza la un număr de 266 de secţii de votare, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava la 103 secţii de votare, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni la 31 de secţii de votare, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava la 41 de secţii de votare, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “BUCOVINA” al Judeţului Suceava menţine şi asigură ordinea şi siguranţa publică la un număr de 114 secţii de votare.

Totodată, marți, 8 noiembrie, la sediul Ministerului Afacerilor Interne se va desfășura videoconferința cu prefecții județelor sub conducerea ministrului afacerilor interne, președintele Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, Ioan-Dragoș Tudorache.

La sediul Instituției Prefectului – județul Suceava vor participa alături de prefect și subprefect, membrii Comisiei Tehnice Județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.

comments

comments




Leave a Reply

avatar