full screen background image

6 persoane rănite la Vatra Dornei, în urma unui accident provocat de un tânăr din Botoşana

În cursul după-amiezii de duminică, la ora 16.08, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile de drum, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Botoșana, a derapat şi a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Astfel, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar, din sens opus, de o localnică, de 33 de ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei femei, de 53 de ani, din comuna Botoşana, pasageră în autoturismul condus de tânăr, și a unei femei, de 58 de ani, din municipiul Vatra Dornei, pasageră în celălalt autoturism.

Alte 4 persoane au fost rănite mai uşor: conducătorul auto și un bărbat, de 48 de ani, din comuna Botoșana, pasager în autoturismul condus de acesta, respectiv şoferiţa şi un localnic, de 31 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar