full screen background image

Primul Orășel LEGO din Suceava se deschide la Shopping City!

Copiii sunt invitați să descopere primul Orășel LEGO din oraș, în perioada 4-13 noiembrie, la Shopping City Suceava.

Cei mici sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție.

Intrarea este gratuită.

Fiecare copil care participă la activitățile LEGO se poate înscrie la tombolă, unde are șansa de a câștiga unul din cele 5 seturi LEGO CREATOR.

Spațiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite.
Din colecțiile de la LEGO Town nu lipsesc omuleții colorați de jucărie sau piesele LEGO clasic.

Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spațiului creativ vor pune la dispoziție piese de LEGO mari, din colecția DUPLO, astfel încât aceștia să se poată juca în siguranță.

LEGO Town este un loc de joacă unde copiii se pot juca exclusiv cu piese de construcție LEGOTM.

Acesta este un concept unic în regiunea Moldovei inițiat de Creatoria din dorința de a îmbina potențialul educațional al pieselor de construcție LEGOTM cu pasiunea și experiența fondatorilor pe zona de training și teambuilding cu metode de educație non-formală.

În orășelul LEGO au fost elimintate zgomotul și agitația care se regăsesc de obicei într-un loc de joacă obișnuit.

Atmosfera calmă și atitudinea relaxată și prietenoasă a facilitatorilor contribuie în mod pozitiv la explorarea creativității prin joacă.

Fiecare copil poate să construiască atât după instrucțiuni clare cât și după propria inspirație.

Copiii se vor putea bucura de sesiuni de joacă prin care vor crea povești și se vor putea transforma în arhitecții unor orășele în miniatură colorate, cu parcuri, case, mașini, animăluțe și creaturi fel de fel.

Activitățile sunt interactive și îi transpun pe copii în diferite roluri care le antrenează capacitatea de concentrare și menținere a atenției.

Facilitatorii Creatoria încurajează exprimarea creativității, dezvoltarea coordonării dintre ochi și mână, abilitățile necesare pentru a vorbi în fața celorlalți și capacitatea de a lucra atât individual, cât și în echipă, toate acestea folosind piesele colorate LEGOTM ca instrument de lucru și învățarea experiențială ca metodă de învățare.

În spațiul de joacă Orășelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani.

Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați.

Fiecare copil poate petrece în cadrul LEGO TOWN o oră pe zi.

Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00 – 21:00, în zona magazinului Pepco și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO.

În spațiul LEGO TOWN se pot juca simultan maxim 30 de copii.

Grupurile organizate pot vizita Orășelul LEGO zilnic, între orele 09.00 – 15.00, pe bază de programare la numărul de telefon: 0330 401 850, int 4.

afis-lego-town

comments

comments




Leave a Reply

avatar