full screen background image

Urmărire pentru reţinerea unui tânăr din Marginea, care conducea fără permis

Marți, 1 noiembrie, în jurul orei 22.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a identificat, pe DN 17A, în apropierea unei stații PECO din comuna Marginea, un autoturism al cărui conducator auto, la vederea autospecialei de poliție, a demarat în trombă.

Din acest motiv, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe o distanță de aproximativ cinci kilometri, pe DN 17A și DJ 209K.

Pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit un cap de pod.

Conducătorul auto, ce prezenta leziuni minore, a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din comuna Marginea.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, care l-a transportat pe tânăr la spital.

Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie braț stâng.
Tânărul a refuzat internarea în unitatea medicală.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, ce va fi soluționat procedural, după cum a precizat, pentru VIVA FM Rădăuți, comisar șef de poliție Daniel Andrei, Șeful Secției Poliție Rurală Marginea.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar