full screen background image

Tânăr de 18 ani din Păltinoasa, trimis în judecată după ce a omorât un copil de 12 ani

Un tânăr de 18 ani din judeţul Suceava a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de ‘omor’ după ce ar fi ucis un copil în vârstă 12 ani, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii instituţiei.

Potrivit sursei citate, Narcis Marian Covaci, din cătunul Ţîmpoci, comuna Păltinoasa, este acuzat că ar fi omorât un copil care ar fi refuzat să consume, alături de el, băuturi alcoolice.

Crima a avut loc pe 31 iulie 2016, autorul aflându-se într-o avansată stare de ebrietate.

Narcis Marian Covaci l-a invitat în locuinţa familiei sale pe minorul de 12 ani, oferindu-i mai multe pahare cu pălincă. La un moment dat, copilul a refuzat să mai bea şi a încercat să plece spre casă. Victima fost lovită cu palma peste faţă şi a părăsit locuinţa, fiind ajunsă din urmă de agresor.

“Victima a ieşit din casa inculpatului cu intenţia de a se deplasa spre domiciliu. Inculpatul s-a deplasat după victimă şi a continuat să exercite acte de violenţă asupra victimei – a lovit-o cu palmele şi picioarele, a lovit-o cu o piatră în cap, a fugit după victimă când aceasta s-a îndepărtat în fugă de el, a prins-o, a trântit-o pe sol, a imobilizat-o, a continuat să-i aplice lovituri cu pumnii în diverse zone anatomice, i-a aplicat o nouă lovitură cu piatra în zona cranio-cerebrală, după care a luat un şiret de la pantoful victimei şi cu acesta a sugrumat-o”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

După ce şi-a dat seama că minorul a încetat din viaţă, agresorul l-a apucat de mâini şi de picioare şi l-a târât la o distanţă de câţiva metri, abandonând apoi cadavrul printre arbuşti. Copilul mort a fost descoperit după mai bine de 13 ore de unul dintre fraţii săi.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar