full screen background image

Accident TERIBIL în județul Galați: Trei morţi şi 11 răniţi, după ce două autoturisme, un microbuz și un camion s-au ciocnit pe DE 581

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în județul Galați. Trei persoane au murit și alte 11 au fost rănite, după ce două autoturisme, un microbuz şi un camion s-au ciocnit pe drumul european 581.

”Din primele cercetări reiese că un bărbat de 41 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism cu numere de Constanţa, pe DE 581, în afara localităţii Munteni, la kilometrul 30+800, a intrat în coliziune cu un ansamblu auto cu semiremorcă. Din spatele ansamblului se deplasa un alt autoturism, condus de un tânăr de de 23 de ani din Brăhăşesti, care pentru a evita impactul dintre cele două vehicule din faţă, a frânat şi a intrat în derapaj şi în coliziune cu o altă maşină condusă din sens opus de un bărbat de 34 de ani, din Bucureşti”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţenea (IPJ) Galaţi, Ştefan Gohoreanu, potrivit news.ro.

La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial, planul roşu de intervenţie pe raza municipiului Tecuci.

Poliţiştii au deschis un doar penal pentru ucidere din culpă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar