full screen background image

Directorul executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, despre “Gala Excelenţei în Afaceri” 2016, eveniment ce se va desfăşura, de la ora 18:00, la Conacul Domnesc din Suceava!

Astăzi, 28 octombrie, cu începere de la ora 18:00, la Conacul Domnesc, va avea loc Gala Excelenţei în Afaceri 2016, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, cea mai veche şi cea mai reprezentativă organizaţie a întreprinzătorilor din judeţul Suceava.

Lucian Gheorghiu, directorul executiv al CCISV, a fost prezent în emisiunea “Dimineți Animate” și ne-a adus mai multe detalii.

Lucian Gheorghiu: “Acest eveniment este al mediului de afaceri. Încercăm să promovăm diferite afaceri, idei inovatoare. Topul firmelor are un soft unic aplicabil la nivel naţional – este întocmit pe baza unor informaţii finaciare. Numărul firmelor care se încadreaza în acest top este mai mare decât anul trecut. La eveniment vor fi peste 400 de firme. Criteriile de diferenţiere sunt următoarele: cifra de profit netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat. Un astfel de eveniment trebuie sa aiba suportul unor parteneri si a unor sponsori.”

Ediţia din acest an va reprezenta, ca în fiecare an, un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse cu greutăţile şi împlinirile ei și este organizat cu sprijinul partenerului principal RECREX, a sponsorilor principali EXPERT MUSIC și VODAFONE și a sponsorilor Auchan Suceava, Auto Schunn, Banca Transilvania, BCR, BRD – Groupe Societe Generale, Depozit și Florărie Queen, Elsira, Generali Asigurări, Groupama Asigurări, Promoart și Selgros.

Lucian Gheorghiu: “Considerăm că politica fiscală este una favorabila pentru susţinerea startup-urilor. Există şi o serie de premii, cum ar fi trofee speciale pentru anumite domenii de activitate şi firme: managerul anului, cifra cea mai mare de afaceri, continuitatea în afaceri.”

Pe lângă Topul Firmelor, în cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2016 vor fi acordate Trofee de Excelenţă şi Premii Speciale pentru a răsplăti elementele cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa şi competitivitatea, spiritul antreprenorial novator, abilitatea de a genera idei şi creativitatea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar