full screen background image

Accesul spectatorilor la meciul Foresta – Steaua se va face începând cu ora 19. Fără umbrele, indiferent de vreme!

În această seară, se va aprinde, pentru prima dată, nocturna pe stadionul “Areni” din Suceava.

Sucevenii vor efectua ultimul antrenament înaintea duelului cu Steaua, de la ora 21.30, în nocturnă, pe stadionul “Areni”.

Finanţarea necesară închirierii nocturnei şi a pregătirilor pentru desfăşurarea meciului Foresta – Steaua a fost asigurată de consilierii locali suceveni, care au decis ca suma de 225.000 lei (aprox. 50.000 de euro) să fie alocată printr-un contract de asociere între municipiul Suceava şi Asociaţia Club Sportiv Foresta Suceava.

Cele 5.500 de biletele scoase, luni, la vânzare, pentru meciul dintre Foresta şi Steaua au fost epuizate în mai puţin de trei ore.

Cei care nu au reuşit să-şi cumpere un bilet mai au o mică şansă, joi seară, în cazul în care Steaua nu vine la Suceava cu galerie.

Este vorba despre 500 de bilete, la peluză.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, nu va fi prezent la meci, în semn de respect pentru suporterii care au stat ore întregi la coadă pentru a-și procura un bilet.

Accesul spectatorilor la meciul Foresta – Steaua (joi, ora 21,30) se va face începând cu ora 19, dar fără umbrele, indiferent de starea vremii, în urma recomandărilor făcute de jandarmi.

Traficul va fi restricționat, joi, în jurul stadionului, de la ora 18.00.

TPL Suceava va prelungi programul autobuzelor, până la ora 1 noaptea.

a1

a2

a3

comments

comments




Leave a Reply

avatar