full screen background image

Cele mai profitabile firme private din judeţ, premiate pentru activitatea de anul trecut

Joi seară s-a desfășurat, la salonul Balada Suceava, Topul firmelor private din județ, prilej de premiere a celor mai profitabile firme pentru activitatea de anul trecut.

Evenimentul a fost organizat de filiala județeană a Federației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Președintele Consiliului Național al Federației întreprinderilor private mici și mijlocii, FLORIN JIANU, i-a felicitat pe oamenii de afaceri, spunând că – în pofida greutăților întâmpinate – “au contribuit decisiv” la dezvoltarea societății.

El a punctat că statul trebuie să facă tot posibilul pentru diminuarea birocrației, precum și pentru creșterea prevenției înainte de a aplica sancțiuni.

La același eveniment, directorul Agenției de Dezvoltare Nord-Est, VASILE ASANDEI, a precizat că potențialul economic al zonei este în creștere, fiind necesară atât implicarea oamenilor de afaceri, cât și sprijinul autorităților locale.

El a adăugat că realizările și proiectele propuse de Agenție pot fi vizualizate pe pagina de net descoperanordest.ro

Președintele Regiunii Nord-Est a Federației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Nicolae Vițelaru, a propusn ca toți agenții economici să arboreze drapelul național la sediul firmelor.

“Lansez această invitație pe care să o numim  România tricoloră. Haideți să lansăm o competiție între județe, care e primul la această inițiativă. Toți întreprinzătorii să ne punem la firmele noastre steagul roșu, galben și albastru”, a spus Viţelaru, în fața invitaților.

La evenimentul găzduit de salonul  Balada  au participat conducerea Federației Patronale IMM, a Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, președintele CJ, Gheorghe Flutur, prefectul, Constantin Harasim, primarul Sucevei, Ion Lungu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Nicolae Troașe, alți șefi de instituții.

La final, trupa “Millenium” din Chișinău a susținut un concert.

comments

comments




Leave a Reply

avatar