full screen background image

5 posturi de specialişti scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava anunţă startul angajărilor din sursă externă de specialişti, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

Înscrierile se vor realiza până pe 23 octombrie, concursul urmând a fi susţinut în ziua de 26 noiembrie.

Inspectoratului de Poliție Județean Suceava i-au fost repartizate 5 funcţii de specialişti pentru încadrare din sursă externă, astfel: 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Financiar, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, o funcţie de ofiţer la Serviciul de Investigaţii Criminale, 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Criminalistic şi 1 funcţie de ofiţer la Serviciul Ordine Publică – specialitatea electronist.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul www.sv.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

De asemenea, pentru detalii, puteţi consulta informaţiile postate la avizierul I.P.J. Suceava, din mun. Suceava, bulevardul 1 Mai, nr. 9, sau puteţi suna la 0230 203 112.

comments

comments




Leave a Reply

avatar