full screen background image

România va organiza Campionatul European de tenis de masă pentru juniori

România a câştigat cursa cu Cehia pentru organizarea Campionatului European de tenis de masă pentru juniori din 2018, iar competiţia se va desfăşura la Cluj-Napoca, oraşul care va găzdui anul viitor Europeanul de gimnastică şi C.E. de baschet masculin.

Bucuria este cu atât mai mare cu cât ultimul Campionat European de Juniori și Cadeți a avut loc în România în anul 1959, la Constanța. Mai mult decât atât, în 2018 sărbătorim centenarul Marii Uniri, Transilvania fiind un loc plin de încărcătură istorică și emoțională pentru toți românii. Nu în ultimul rând, 2018 este ultimul an de juniorat pentru multipli noștri campioni: Andreea Dragoman, Rareș Șipoș și Cristi Pletea, oferindu-le în acest fel oportunitatea de a face pasul către seniori acasă, în fața propriilor suporteri.

“Pregătirea candidaturii pentru organizarea acestei competiții în România a implicat o muncă intensă și continuă în ultimele luni, însă, putem afirma cu certitudine că un rol foarte important în obținerea acestui rezultat l-a avut susținerea necondiționată din partea Primăriei Municipiului Cluj – Napoca. Îi mulțumim, în acest sens, domnului primar Emil Boc, care nu numai că ne-a fost alături la Budapesta, dar s-a și implicat activ în atingerea acestui obiectiv”, spune Beatrice Romanescu, managerul FRTM.

comments

comments




Leave a Reply

avatar