full screen background image

PSD cere demisia ministrului Economiei

Partidul Social Democrat (PSD) îi cere ministrului Economiei, Costin Borc, să-şi dea demisia pentru că nu a sprijinit participarea producătorilor români din industria alimentară la SIAL 2016, unul dintre cele mai mari târguri de produse alimentare din lume care are loc în această perioadă la Paris.

”Peste 30 de producători români au fost înşelaţi de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri care s-a angajat iniţial că va plăti deplasarea şi costurile de cazare pentru participare, dar şi-a retras sprijinul la startul evenimentului. Rezultatul este că România nu este reprezentată la un târg important, iar producătorii românii pierd şansa de a prezenta produsele româneşti. (…) Acum, România suferă o ruşine internaţională din cauza unui guvern preocupat mai mult de campania electorală, decât să îşi facă treaba”, au transmis social-democraţii prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

PSD susţine că Guvernul a fost ”mult mai preocupat să susţină companiile străine şi producătorii din afara României, ignorând interesele legitime ale românilor”.

Adrian Hădean, chef cunoscut în România, a postat un video pe Facebook în care a afirmat că România s-a făcut de râs la cea mai mare expoziţie alimentară din lume din cauza Ministerului Economiei, care nu a mai facilitat banii necesari micilor producători pentru expunerea produselor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar