full screen background image

Prefectul județului Suceava, la ședința organizată de ministrul afacerilor interne

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim a participat marţi, 18 octombrie, la ședința organizată de ministrul afacerilor interne, Ioan-Dragoș Tudorache, la sediul MAI, Sala de marmură.

Această întâlnire de lucru cu prefecții a avut ca teme de discuție activitățile ce urmează să fie desfășurate la nivel național pentru organizarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților și stadiul pregătirilor pentru sezonul rece.

La ședință au mai participat secretarul de stat pentru relația cu instituțiile prefectului, Irina Alexe, secretarul de stat, Ioan Buda, și secretarul de stat, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Ministrul afacerilor interne le-a cerut prefecților să respecte întocmai termenele din calendarul electoral și să trateze cu imparțialitate și neimplicare politică activitățile pe care le vor desfășura în perioada viitoare.

În ceea ce privește pregătirile pentru sezonul rece, în cadrul ședinței s-a discutat despre necesitatea încheierii din timp a contractelor pentru deszăpezire și asigurarea în cantitățile necesare a stocurilor de materiale antiderapante și combustibil.
Prefecții vor avea în atenție, cu prioritate, stadiul contractării serviciilor de deszăpezire de către Consiliile Județene sau CNADNR, în special pentru zonele unde în anii anteriori au fost probleme din cauza zăpezilor.

În luarea de cuvânt pe care a avut-o, prefectul județului, Constantin Harasim, a făcut propuneri care ar putea conduce la o mai bună gestionare a evenimentelor pe zona situațiilor de urgență.

comments

comments




Leave a Reply

avatar