full screen background image

Luare de ostatici la periferia oraşului Bruxelles

Cel puţin 15 persoane au fost luate ostatice, marţi seară, într-un supermarket situat la periferia oraşului Bruxelles, anunţă Poliţia belgiană. Individul care a luat ostatice 15 persoane, marţi seară, într-un supermarket situat la periferia oraşului Bruxelles a fost reţinut, afirmă surse citate de posturile tv RTBF şi RTL.

Individul, înarmat cu un cuţit, a fost reţinut într-o descindere a unităţilor speciale ale Poliţiei. Toţi ostaticii au fost eliberaţi şi nicio persoană nu a fost rănită.

Conform unor surse, bărbatul nu formulase nicio revendicare specifică pentru agresiune, dar strigase de mai multe ori “Nu vreau să ajung la închisoare”.

Individul sechestrase cel puţin 15 persoane într-un supermarket Carrefour situat în zona Alsemberg, în suburbia Forest, la periferia sud-vestică a oraşului Bruxelles.

“Cincisprezece persoane sunt ţinute ostatice în magazin de un individ înarmat”, anunţase Poliţia belgiană, citată de site-ul publicaţiei Le Soir.

Motivele agresorului nu se cunosc, dar unele surse au semnalat că ar fi fost vorba de o tentativă de jaf.

Zeci de echipaje de poliţie, inclusiv cu elicoptere, au fost mobilizate în zona Forest / Molière, iar numeroase străzi şi bulevarde au fost blocate.

Nu există indicii că ar fi vorba de un incident de tip terorist.

comments

comments




Leave a Reply

avatar