full screen background image

Explozie puternică într-un bloc din Bistrița: Nouă persoane au ajuns la spital

O explozie a avut loc într-un bloc din Bistriţa. Nouă oameni au ajuns la spital, iar unul este în stare gravă, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului. Pagubele produse de deflagraţie sunt mari, 65 de apartamente au fost afectate. Vecinii susţin că explozia ar fi fost provocată de un tânăr care are probleme cu drogurile, informează B1 TV.

Butelia a explodat la etajul trei al unui bloc din zona Decebal. Deflagraţia a afectat şi locuințele blocului de vizavi, care au rămas fără geamuri.

Mai mult, bucăți din blocul în care s-a produs explozia au fost împrăștiate în locul de joacă pentru copii din apropiere.

Un localnic spune că a văzut de la patru blocuri distanță o flacără care ardea cu putere, imediat după ce s-a auzit bubuitura.

Ajunși la fața locului, pompierii au acordat primul ajutor pentru nouă persoane dintre care una în stare gravă, cu arsuri pe 70% pe suprafața corpului. Explozia a afectat un număr de 40 de apartamente din blocul cu pricina, precum și 25 de apartamente din blocul alăturat. Este afectată structura de rezistență a blocului.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza