full screen background image

Noutăţi despre Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, de la Mirela Adomnicăi, director executiv al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Suceava!

Ne pregătim pentru Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți!

Cu detalii a venit astăzi, la matinalul Viva FM, Mirela Adomnicăi, director executiv al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Suceava.

AJOFM Suceava organizează joi, 20 octombrie 2016, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Corpul E, începând cu ora 10, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Cîmpulung Moldovenesc.

Până în prezent, bursa a înregistrat 343 de locuri vacante la nivelul județului, din care: 154 posturi în Suceava, 37 la Fălticeni, 98 la Rădăuți și 54 la Cîmpulung Moldovenesc.

Vor fi prezenți cel puțin 66 de angajatori. Sectoarele de activitate care au oferit cele mai multe locuri vacante sunt serviciile, comerţul şi IT, iar printre domeniile nou apărute în acest cadru de mediere menţionăm cel al construcţiei de site-uri şi publicitate. Meseriile cele mai solicitate la nivelul judeţului sunt cele specifice comerţului şi serviciilor (lucrător comercial, broker, ospătar, recepţioner, barman, casier, vânzător, lăcătuș mecanic).

Printre cele mai căutate specializări cu studii superioare sunt cele în domeniul IT, inginerii și economiștii, la nivelul județului oferta pentru nivelul superior de studii ajungând la 25 de posturi, până în prezent.

Trebuie să vă mai spunem că la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți vor fi prezentate și ofertele joburilor din străinătate.

Ascultați interviul integral din cadrul emisiunii “Dimineți Animate”, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar