full screen background image

Muzică de cameră, miercuri, în cadrul proiectului “După-amiezi francofone la Suceava”

Miercuri, 19 octombrie, începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitați să cunoască minunata lume a muzicii de cameră, la Biroul Francez, într-un dialog cu lectorul de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, Benoît Gustot.

Informațiile și exemplificarea acestui gen muzical va fi realizată de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” și ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Suceava, activitatea fiind coordonată de prof. Iulia Buraciuc.

Momentul cel mai așteptat al serii va fi recitalul Cvartetului Royal.

Înființat la Suceava, în anul 2014, Cvartetul Royal este format din patru tineri muzicieni, absolvenţi ai Universităţii de Arte “George Enescu” din Iași, profesori ai Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava și abordează genuri muzicale diverse: de la Baroc – J.S.Bach, A.Vivaldi, la Clasicism – W.A.Mozart, la café-concert A.Piazzolla, Edith Piaf, John Kander, Scott Joplin, până la muzica din filme celebre.

Intrare este liberă.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza