full screen background image

Loteria fiscală pentru luna septembrie

Persoanele care au efectuat cumpărături pe data de 9 septembrie cu o valoare cuprinsă între 440 lei şi 440,99 lei pe un singur bon fiscal se pot număra printre câştigătorii noii Loterii a bonurilor fiscale.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând de luni la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonurile fiscale câştigătoare va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF, transmite News.ro.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

Până acum, cei mai mulţi câştigători cu premii mari la Loteria Bonurilor sunt din Bucureşti. În total, peste 20 de bucureşteni au câştigat, fiecare, cel puţin 50.000 de lei la loteria organizată de Ministerul Finanţelor, de la prima extragere, în aprilie 2015, şi până acum. Din Capitală este şi singurul câştigător care şi-a adjudecat întregul premiu de 1 milion de lei, la extragerea din aprilie. În restul ţării, judeţul Timiş şi-a adjudecat 6 premii consistente, iar alte judeţe, Prahova, Braşov şi Cluj, câte 4. În majoritatea judeţelor sunt însă unul-doi câştigători de premii mari la această loterie organizată lunar. În această seară are loc o nouă extragere, pentru bonurile fiscale emise în perioada 1-30 septembrie. Câştigul minim este 10 mii de lei, pentru că pot fi cel mult 100 de câştigători.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza