full screen background image

Despre un stil de viață sănătos, cu Elena Savu, antrenor wellness în Rădăuţi!

În luna septembrie a avut loc, la Praga, Întâlnirea Internațională de Perfecționare a unui Stil de Viață Sănătos și Activ și a unui Marketing de succes.

De la Rădăuți a participat o echipă formată din trei persoane: Elena Savu – antrenor wellness, o studentă la Facultății de Nutriție de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava și un membru al biroului de la Rădăuți.

România a fost reprezentată de aproximativ 6.000 de antrenori wellness, persoane dornice să învețe și să împărtășească celor din jur starea de bine.

60 de țări din Europa și Africa de Sud și-au trimis reprezentanții la Conferința unde au aflat de la liderii de succes cum se implementează un stil de viață sănătos și activ, cum se poate contribui la menținerea unei stări de sănătate corespunzătoare.

Medici de succes au ținut conferințe despre alimentația echilibrată care să asigure o greutate optimă, despre disciplina în viața zilnică și starea de bine pe care să o inducă fiecare în parte celor cu care interacționează.

Pentru Elena Savu, antrenor welness din Rădăuți, aceasta a fost cea de a cincea conferință internațională la care a participat și la care a învățat cum se poate păstra stilul de viață sănătos, pe care la rândul său îl împărtășește celor care participă la conferințele pe care ea le susține la Rădăuți și în alte localități ale județului Suceava.

Elena Savu, antrenor wellness al unui stil de viață sănătos, a vorbit, la VIVA FM Rădăuți, despre alimentația sănătoasă, despre cum ne pregătim organismul pentru sezonul rece.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

es1

comments

comments




Leave a Reply

avatar